Moment voor talent

 • Categorie

  Informatie en advies

 • Startdatum

  28 mei 2019

 • Einddatum

  28 mei 2019

 • Tijd

  Van 13.30 uur inloop; start 14.00 uur tot 16.00 uur; mogelijkheid tot napraten tot 16.30 uur

 • Locatie

  Voetbalvereniging Bergen, Sportpark De Kiefthoek, Groeneweg 5 in Bergen.

 • Bijzonderheden

  Informatiemiddag over vrijwilligerswerk in de gemeente Bergen

Op dinsdagmiddag 28 mei 2019 organiseert de Vrijwilligers Centrale een informatiemiddag over vrijwilligerswerk in de gemeente Bergen. Locatie is Voetbalvereniging Bergen, Sportpark De Kiefthoek, Groeneweg 5 in Bergen. 

De nieuwe directeur van de Vrijwilligers Centrale, Ruud Herder, heet je van harte welkom op deze bijeenkomst. Onze medewerkers vertellen je vervolgens waarom wij naar jou op zoek zijn. Een aantal lokale vrijwilligers vertellen over hun eigen ervaringen.

Het doel is om je te laten zien dat vrijwilligerswerk niet alleen zinvol is, maar vooral heel leuk. Bovendien is er veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken. Je hoeft niet altijd elke week iets te doen. Af en toe een uurtje, of één keer in de maand een middag kan ook. En niet alleen binnen de zorg zijn vrijwilligers nodig. Maar ook op het gebied van sport, cultuur, religie, evenementen en natuur. Zo heeft iedereen wel een talent, waar een ander iets aan heeft.

We staan tussen 13.30 uur tot 14.00 uur klaar om je te ontvangen met koffie en taart. De bijeenkomst duurt tot 16.00 uur met een mogelijkheid om na te praten tot 16.30 uur.

Deze middag is gratis, maar aanmelden vooraf is wel noodzakelijk in verband met de catering. Neem je gezellig één of meer mensen mee, vermeld dat dan even bij de opmerkingen op het inschrijfformulier.