Search Menu

 

THNX! Sing en Swing

 • Categorie

  Evenement

 • Startdatum

  28 september 2017

 • Einddatum

  28 september 2017

 • Tijd

  Van 19.00 tot 23.00

 • Locatie

  Poppodium Victorie

 • Bijzonderheden

  Vrijwilligersfeest

Alle toegangsbewijzen voor THNX! 2017 zijn vergeven. Wil je er alsnog bij zijn? Je kunt je via de knop hieronder aanmelden. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Vorig jaar hebben we uiteindelijk bijna iedereen, die op de wachtlijst stond blij kunnen maken met een kaart. Als er een afmelding is, ontvangt de bovenste op de wachtlijst alsnog een toegangsnummer. 

Ben je vrijwilliger, woon je in de gemeente Alkmaar of doe je in Alkmaar vrijwilligerswerk? Reserveer 28 september in je agenda. Dan vindt het jaarlijkse vrijwilligersfeest ‘THNX!’ plaats. Het feest, met dit jaar als thema ‘SING & SWING’, vindt plaats op donderdagavond 28 september.  En waar kun je nou beter zingen en swingen dan in het prachtige nieuwe Podium Victorie. De toegang tot ‘THNX!’ is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden (dat kan onderaan deze pagina).

Dankjewel
‘THNX!’ wordt jaarlijks georganiseerd door de Vrijwilligers Centrale. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de Alkmaarse samenleving en het feest is bedoeld als een groot dankjewel voor hun inzet.

Sing & Swing
Dit jaar biedt ‘THNX!’ een heerlijke avondje uit op een toplocatie in Alkmaar, Podium Victorie. De gehele avond wordt begeleid door Alexander van der Doorn. Ook zal hij het “SING”-gedeelte van de avond vormgeven. DJ Sweet Le Freak verzorgt de muziek tussen de acts door. Deze acts zijn Line Dancing door Kicking Country, Salsa-workshop (Dansstijl Merengue voor de kenners) door Latin Xcitement en BeatBoxen met Tricks & Beats. Een lekker hapje en drankje ontbreken niet. Het feest barst los om 19.00 en duurt tot 23.00 uur.

Aanmelden
Meld je hieronder gratis aan. Je wordt vanaf heden op de wachtlijst gezet. Dit betekent, dat je afhankelijk bent van mensen, die zich afmelden. Vorig jaar hebben we uiteindelijk bijna iedereen, die op de wachtlijst stond blij kunnen maken met een kaart. Zodra er een toegangsbewijs voor je beschikbaar komt, nemen we contact met je op. 

Goed om te weten
Bij binnenkomst ontvang je van ons 3 consumptiebonnen. Hiermee kun je 3 keer een drankje bij de bar halen. Wil je daarna iets drinken? Dan komt dit voor je eigen rekening. Deze drankjes kunnen alleen met pin betaald worden, dus zorg dat je je pinpas bij je hebt!

Button Inschrijven