Routebeschrijving

Ons adres is: Bagijnenstraat 11, 1811 KA Alkmaar.
Dit is in hartje Alkmaar, naast de Grote Kerk.

Openbaar vervoer

 • Treinstation Alkmaar Centraal ligt op circa 1 km lopen van ons kantoorpand.
 • Bushaltes in de buurt: Heul, Kerkplein, Kanaalkade, Tesselse brug, Nassaulaan.

Plan mijn reis 

Met de auto 

 • Vanaf de A9
  Aan het einde van de A9 ga je linksaf over de rotonde. Bij de eerst volgende stoplichten sla je rechtsaf de Kennemerstraatweg op. Aan het einde van de Kennemerstraatweg buig je linksaf mee de Kennemersingel op. Bij de rotonde ga je rechtdoor. Neem de eerste afslag rechts en rijd door tot de kerk. Ga voor de kerk rechtsaf en je ziet ons kantoor aan je linkerhand.  
 • Vanaf de N9 
  Neem vanaf de N9 de afslag Centrum (Bergerweg). Ga de eerste rotonde rechtdoor en neem de tweede rotonde driekwart (Bergerhout).  Neem de eerste afslag rechts en rijd door tot de kerk. Ga voor de kerk rechtsaf en je ziet de Vrijwilligers Centrale aan je linkerhand.  
 • Vanaf de N242 
  Neem de afslag Centrum (Nieuwe Schermerweg) en rijd door tot de Friese Brug. Ga linksaf de Friesebrug over en vervolg je weg langs het kanaal. Ga bij de stoplichten (Stadskantoor) links af. Neem vervolgens de rotonde helemaal en ga rechtsaf de brug over. Rijd door tot de kerk. Ga voor de kerk rechtsaf en je ziet ons kantoor aan je linkerhand.  
 • Er zijn een beperkt aantal openbare, betaalde, parkeerplaatsen voor het pand van de Vrijwilligers Centrale. Parkeergarages in de buurt: 
  Apcoa Parking Grote Kerk / Bagijnenstraat 13-15, Alkmaar
  Parkeergarage Taqa Theater De Vest/ Ingang Paternosterstraat, Alkmaar

Met de fiets
Er zijn een aantal fietsenrekken in de buurt van ons kantoor. Ook is er op het Canadaplein een bewaakte fietsenstalling (Canadaplein 4).

VCRA Met Rand