De Vrijwilligers Academie is een dienst van Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar

WIJ HELPEN ORGANISATIES EN VRIJWILLIGERS ZICH VERDER TE ONTWIKKELEN DOOR HET DELEN EN VERKRIJGEN VAN KENNIS EN VAARDIGHEDEN. 

VEEL WENSEN, WEINIG BUDGET. HERKENBAAR?
Kom dan naar de themabijeenkomst ‘Drie manieren om als organisatie aan extra middelen te komen’. op donderdag 30 november aanstaande in De Groene Zwaan, het culturele hart van De Rijp, georganiseerd door De Vrijwilligers Centrale en Regionale Stichting WonenPlus.

Organisaties zijn bijna altijd op zoek naar extra middelen, zowel financieel als materieel. Tijdens de themabijeenkomst worden er interactieve presentaties gegeven over drie verschillende manieren om extra middelen te verkrijgen, te weten over crowdfunding, over subsidies en over de samenwerking met bedrijven. Schrijf je nu gratis in!

8e Editie Training Vrijwillligerscoördinatie:  Training voor beginnende vrijwilligerscoördinatoren (maximaal ca. 2 jaar ervaring).  Het begeleiden en coördineren van vrijwilligers is een uitdagende taak binnen organisaties. Het zorgen voor een goede samenwerking, een passende taakopvatting én voor blijvend enthousiasme bij de vrijwilligers. Goed opgeleide medewerkers, betaald of vrijwillig, die weten hoe ze het beste sturing kunnen geven aan vrijwilligers, zijn van onschatbare waarde om een organisatie soepel te laten functioneren. Daarom biedt de Vrijwilligersacademie opnieuw de succesvolle Training Vrijwilligerscoördinatie aan. Deelnemers aan eerdere edities gaven deze training gemiddeld een 8 als rapportcijfer. Meer info en inschrijven.