Dit zijn de Helden van Alkmaar 2019

Wat was het weer een feest! Vrijdagmiddag 13 december jl. was de jaarlijks door de Vrijwilligers Centrale georganiseerde uitreiking van de medailles en certificaten aan de Helden van Alkmaar 2019. Vijftig vrijwilligers krijgen dit jaar de onderscheiding. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het zeer gastvrije en gezellige Ontmoetingscentrum De Rietschoot in Koedijk.

De Helden en hun gasten werden ontvangen met koffie/thee en een speciaal voor de gelegenheid gemaakte gebakje.

Aan het begin van de officiële ceremonie werden de Helden toegesproken door wethouder Marcel van Zon. Namens de gemeente Alkmaar bedankte hij de vrijwilligers voor hun grote inzet. Hierna werden de aanwezige Helden stuk voor stuk het toneel opgeroepen, waar Ruud Herder, directeur van de Vrijwilligers Centrale, vertelde waarom juist deze Held vandaag de onderscheiding uitgereikt kreeg door de wethouder. Elke Held kreeg naast de medaille ook een certificaat met deze persoonlijke motivatie en een mooie pennenset.

Na afloop van de uitreiking kon er nog samen genoten worden van een drankje, heerlijke hapjes en muziek door de Alkmaarse singer songwriter Sterre Weldring.

Rob Glas0126

Op de groepsfoto alle aanwezige Helden samen met Ruud Herder en Marcel van Zon. In onderstaand fotoalbum alle overige foto's van de feestelijke bijenkomst en de huldiging.

Met grote dank aan onze vrijwillige fotograaf Rob Glas voor alle prachtige foto's.

Benieuwd naar de namen van alle Helden 2019? Check de lijst hier!