Search Menu

Enquête Zorg agenda RVS

Op 21 april 2017 presenteerde de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) De Zorgagenda voor een gezonde samenleving. Op de agenda staan zes onderwerpen over zorg en hulp in Nederland die de RVS voor de komende jaren belangrijk vindt. Onderwerpen, waar niet zomaar één oplossing voor is, maar waar de RVS wel graag advies over wil geven. En dan kunnen ze natuurlijk niet zonder de input van vrijwilligers.

De RVS geeft de regering en het parlement advies over zorg en hulp in Nederland. En dit kunnen zij niet zonder jouw hulp! Werk je als vrijwilliger in de zorg of als mantelzorger? En heb je ideeën over hoe het beter kan in de zorg? Vul dan de enquête in van de RVS. De antwoorden uit de vragenlijsten nemen zij mee in hun advies aan de regering.

Dus wat kan er beter volgens jou? Welke onderwerpen vindt jij belangrijk? En welke oplossingen kan jij bedenken? De link naar de enquête vindt je hier. Voor meer informatie over de zorgagenda kan je altijd kijken op de webpagina van de RVS. De vragenlijst staat open tot 28 augustus 2017.