Search Menu

Geldplan Halte Werk

Met het Geldplan Halte Werk kunnen inwoners van Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk besparingstips ontvangen, testen en (zorg)verzekeraars of energieleveranciers vergelijken om zo hun geldzaken op orde te krijgen.

Halte Werk is de gezamenlijke sociale dienst van Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk en helpt inwoners van deze gemeenten met het vinden van werk, het verstrekken van uitkeringen en schuldhulpverlening.

Het is belangrijk je geldzaken op orde te krijgen en op orde te houden. Dit doe je door een financiële administratie bij te houden. Maar waar begin je? De geldplannen van Halte Werk hebben het antwoord. Deze geldplannen zijn gratis online beschikbaar en zijn er voor huishoudens in verschillende omstandigheden. Zo is er het Geldplan ‘Kom uit de geldzorgen’ als je je zorgen maakt over je financiële situatie. Met dit plan krijg je naast een overzicht van je geldzaken ook nog eens mogelijke actiepunten en besparingstips.

Met het Geldplan ‘Beter rondkomen’ voorkom je dat er meer geld uitgaat dan dat er binnenkomt. Met dit persoonlijke plan zorg je ervoor dat je vaker geld overhoudt. Als je geld overhebt zou je eens kunnen kijken naar het Geldplan ‘Sparen, aflossen of beleggen’. In dit plan staan wat voor jou goede keuzes zijn als het om geld gaat.

Het Geldplan is onderdeel van Startpunt Geldzaken. Dit is een samenwerking tussen het Nibud, Vereniging Eigen Huis (VEH), de  beleggersvereniging VEB en de stichting Financial Planning Standards  Board Nederland (FPSB NL).