Help mee bij het EK Wielrennen in Alkmaar

De Europese kampioenschappen wielrennen vinden komende zomer van 7 tot en met 11 augustus plaats in Alkmaar. Sportief gezien natuurlijk een fantastische belevenis, maar ook een geweldige kans om Alkmaar internationaal op de kaart te zetten. Er zijn al heel veel mensen bij de organisatie en uitvoering van dit bijzondere evenement betrokken. Maar er zijn nog een heleboel vrijwilligers nodig! Help je ook mee?

Help mee en meld je aan
Je kunt je vanaf vandaag online aanmelden op WWW.EKWIELRENNENALKMAAR.NL. Liever persoonlijk contact? Kom dan gewoon bij ons langs op werkdagen tussen 9 en 17 uur, Bagijnenstraat 11 in Alkmaar (naast de Grote Kerk). Bellen kan ook op 072 519 16 00 of mail je vraag naar ekwielrennenalkmaar@vcra.nl.

Vanzelfsprekend zijn er heel veel mensen nodig, die het verkeer in goede banen leiden en mensen die zorgen dat de wielrenners de juiste route volgen. Ook zijn er gastvrouwen en – heren nodig en bijvoorbeeld mensen die bij de op- en afbouw van het parcours willen helpen of willen helpen bij het uitdelen van materialen of bij huldigingen.

Wat houdt het EK Wielrennen in?
Een spannend, meerdaags programma waarin junioren, beloften en eliterijders strijden om de titels. Het internationale evenement neemt in de wielersport een belangrijke plaats in. De Europese wielerbond UEC heeft het toernooi officieel toegewezen aan de Kaasstad. 

Help mee en meld je nu aan!

Meer informatie over parcours, programma etc. vind je op de officiële website van het EK Wielrennen: www.alkmaar-cycling.com

EKALK 19 AFBEELDING NIEUWSBRIEF 1500X1500 Aangepast