Nieuwe directeur Vrijwilligers Centrale

Eerde de Swart, sinds 2014 directeur bij de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar, draagt per 1 april aanstaande het stokje over aan zijn opvolger Ruud Herder. Ruud is al jaren betrokken bij onze organisatie, onder andere als bestuurslid en als waarnemend Hoofd Administratie. Wij zijn zeer blij met de benoeming van deze gewaardeerde collega. 

Zijn bekendheid en betrokkenheid met onze organisatie, de mensen en de bedrijfsvoering wordt gezien als een groot voordeel voor de komende periode. Hij gaat zijn functie als directeur bij de Vrijwilligers Centrale (24 uur per week) combineren met zijn rol als algemeen coördinator van Stichting Present Heerhugowaard/Langedijk (12 uur per week).

Wij bedanken Eerde zeer voor zijn tomeloze inzet de afgelopen vijf jaar. Hij kwam binnen in onze organisatie tijdens een onrustige periode. Na een bestuurswisseling begon het grote opbouwen. Nieuwe ontwikkelingen werden op de voet gevolgd en als het even kon werd daarbij aangehaakt.  Intern stond hij aan de wieg van een hechte VCRA-familie.

Eerde gaat nu een nieuwe uitdaging aan in Heerhugowaard, bij MET Welzijn. Wij gaan hem zeer missen. Maar we begrijpen en gunnen hem zijn overstap en wensen hem heel veel geluk in zijn nieuwe baan.

Op de foto rechts scheidend directeur Eerde de Swart en links de nieuwe directeur Ruud Herder