THNX! 2018 "DIVERSTIVAL" viert de verschillen

VRIJWILLIGERSFEEST THNX! IN TEKEN DIVERSITEIT De verschillen tussen vrijwilligers zijn groot. In leeftijd, in opleiding, in achtergrond, in werk- en levenservaring, in het soort vrijwilligerswerk dat ze doen en de reden waarom ze vrijwilligerswerk doen. En toch werken ze allemaal vrijwillig samen om de Alkmaarse samenleving net iets leuker, socialer, actiever en zorgzamer te maken.

Daarom organiseren wij op vrijdag 28 september 2018 een feest waar juist die verscheidenheid gevierd gaat worden: THNX! 2018: Diverstival.

De Lach Van De Vrijwilliger 5Jpg

Theater AF Vrij Zijn in Oudorp is dit jaar het prachtige decor van THNX!

In en rondom het theater vinden tussen 16.00 en 20.00 uur allerlei activiteiten plaats en kan er bovendien heerlijk gegeten en gedronken worden.

Er is live muziek door twee singer songwriters, een djembéworkshop, prachtige dansoptredens, een super DJ, er is een Foodplein met lekkere hapjes en een heuse foodtruck, je kunt een persoonlijk stijl- en kleurenadvies krijgen, maar je kunt ook gewoon lekker gaan zitten kletsen in onze loungehoek of samen een spelletje spelen in de spelletjes-hoek. Er zijn nog een paar verrassingen, maar die worden pas op een later moment bekend gemaakt.

De presentatie is in handen van entertainer en presentator Alexander van der Doorn.

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Alle gratis toegangsbewijzen waren binnen een week uitgereikt.  
 
De ervaring leert echter, dat er altijd een aantal mensen afzeggen. Daarom hebben we  een wachtlijst aangelegd. Zodra er een afzegging bij ons binnenkomt, wordt de eerstvolgende op de wachtlijst benaderd met de vraag of hij/zij alsnog een gratis toegangsbewijs wil hebben. De plek op de wachtlijst wordt bepaald door de datum van inschrijving. 

Ook de wachtlijst is nu vol. Daarom hebben we de aanmeldprocedure voor het feest gesloten. Het is dus niet meer mogelijk om je aan te melden.

THNX! 2018 DIVERSTIVAL

Datum: vrijdag 28 september 2018
Tijdstip: 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Theater AF Vrij Zijn
Adres: Madame Curie straat 2A, Alkmaar

Programma THNX Voorblad

Programma THNX Achterblad