Search Menu

THNX! Sing en Swing op 28 september

Ben je vrijwilliger, woon je in de gemeente Alkmaar of doe je in Alkmaar vrijwilligerswerk? Noteer dan alvast 5 juli en 28 september in je agenda. Want op 5 juli start de aanmelding voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest ‘THNX!’. Het feest, met dit jaar als thema ‘SING & SWING’, vindt plaats op donderdagavond 28 september.  En waar kun je nou beter zingen en swingen dan in het prachtige nieuwe Podium Victorie. De toegang tot ‘THNX!’ is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden.

Victorie Naam Uitsnede 20170413 6A

Dankjewel
‘THNX!’ wordt jaarlijks georganiseerd door de Vrijwilligers Centrale namens de gemeente. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de Alkmaarse samenleving en het feest is bedoeld als een groot dankjewel voor hun inzet.

Sing & Swing
Dit jaar biedt ‘THNX!’ een heerlijke avondje uit op een toplocatie in Alkmaar, Podium Victorie. Met DJ Sweet le Freak is een vakman in huis gehaald. Hij is bekend van zijn optredens tijdens Koningsnacht en -dag op de Paardenmarkt, maar ook van optredens in diverse clubs, kroegen en 80’s en 90’s party’s in Alkmaar. Sweet le Freak weet als geen ander hoe je de sfeer goed opbouwt. Maar dat is nog niet alles. Er zijn ook hele leuke andere acts, die nog even geheim gehouden worden. En natuurlijk ontbreken een lekker hapje en drankje niet. Het feest barst los om 19.00 en duurt tot 23.00 uur.

Snel aanmelden
Gratis aanmelden kan vanaf 5 juli 2017 9.00 uur via www.vcra.nl. Wees er wel vlug bij, want de afgelopen jaren was het maximum aantal deelnemers snel bereikt. Daarna word je op de wachtlijst gezet. Dit betekent, dat je afhankelijk bent van eventuele afmelders.  Dus wil je het feest niet missen, wacht dan niet en meld je op 5 juli meteen aan.

Blijf op de hoogte
Via de website, de nieuwsbrief en via social media van de Vrijwilligers Centrale word je vanaf nu regelmatig op de hoogte gehouden over de invulling van het programma. Dus volg Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar op Facebook, Twitter of Instagram (@vcra072), meld je aan voor de nieuwsbrief of kijk regelmatig op de website.