Search Menu

Vrijwilligers Bedankt!

Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Hun inzet verdient een bedankje. Daarom zetten we ook dit jaar de vrijwilligers in het zonnetje.

Onder het motto 'Vrijwilligers Bedankt!' worden van 4 t/m 12 november tal van workshops en andere activiteiten georganiseerd. Vrijwilligers in de gemeentes Bergen en vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Langedijk kunnen gratis meedoen aan deze workshops en activiteiten. De actie wordt gelijktijdig gehouden in Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo, Heerhugowaard en Langedijk. Zij werken nauw samen om dit te organiseren.

Vanuit Bergen zetten Stichting Welzijn Bergen, Vrijwilligers Centrale en gemeente Bergen zich hiervoor in. Vanuit Langedijk zijn dit gemeente Langedijk, Stichting Wonen Plus Welzijn en de Vrijwilligers Centrale.

Inschrijven voor het programma kan vanaf maandag 2 oktober via de website Vrijwilligers Bedankt!. De inschrijvingen sluiten op 31 oktober, maar we raden aan om op 2 oktober direct een kijkje te nemen naar het aanbod. De workshops en activiteiten zijn namelijk voor een beperkt aantal personen en vol=vol. Het aanbod is heel divers en erg leuk!

Onder de activiteiten vind je bijvoorbeeld een kookworkhop, een wandeling of een verwenmiddag. Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Neem dan vanaf maandag 2 oktober een kijkje voor het volledige programma.