Vrijwilligers Bedankt Bergen en Langedijk

De gemeenten Bergen en Langedijk zijn blij met alle vrijwilligers! Daarom bedanken zij de vrijwilligers hartelijk voor hun inzet, tijd en toewijding tijdens de jaarlijkse waarderingsweek ‘Vrijwilligers Bedankt!’. 

Gemeente Bergen doet dit samen met Stichting Welzijn Bergen en de Vrijwilligers Centrale. In Langedijk werkt de gemeente voor de waarderingsweek samen met WonenPlus Welzijn en met ons.

Tijdens 'Vrijwilligers Bedankt' worden er tal van gratis workshops, rondleidingen, voorstellingen en andere leuke en interessante activiteiten georganiseerd.  

Datum aanmelden 2018
Dit jaar vindt ‘Vrijwilligers Bedankt!’ plaats van 3 tot en met 11 november. Inwoners van de gemeente Bergen die actief zijn als vrijwilliger en inwoners uit de gemeente Langedijk die zich vrijwillig inzetten en/of mantelzorger zijn, kunnen zich vanaf 1 oktober 2018 om 9.00 uur voor één van deze gratis activiteiten inschrijven via de website www.vrijwilligers-bedankt.nl.  Dus zet deze datum alvast in de agenda! Aanmelden kan tot en met 29 oktober.

Vanaf half september volgt verdere informatie over de activiteiten, die dit jaar georganiseerd worden.