Search Menu

Routebeschrijving

Ons kantoor is gevestigd op de Bagijnenstraat 11, naast de grote kerk, in Alkmaar.

Openbaar vervoer

Plan mijn reis

Met de auto

Vanaf de A9
Aan het einde van de A9 ga je linksaf over de rotonde. Bij de eerst volgende stoplichten sla je rechtsaf de Kennemerstraatweg op. Aan het einde van de Kennemerstraatweg buig je linksaf mee de Kennemersingel op. Bij de rotonde ga je rechtdoor. Neem de eerste afslag rechts en rijd door tot de kerk. Ga voor de kerk rechtsaf en je ziet VCRA aan je linkerhand. 

Vanaf de N9
Neem vanaf de N9 de afslag Centrum (Bergerweg). Ga de eerste rotonde rechtdoor en neem de tweede rotonde driekwart (Bergerhout).  Neem de eerste afslag rechts en rijd door tot de kerk. Ga voor de kerk rechtsaf en je ziet VCRA aan je linkerhand. 

Vanaf de N242
Neem de afslag Centrum (Nieuwe Schermerweg) en rijd door tot de Friese Brug. Ga linksaf de Friesebrug over en vervolg je weg langs het kanaal. Ga bij de stoplichten (Stadskantoor) links af. Neem vervolgens de rotonde helemaal en ga rechtsaf de brug over. Rijd door tot de kerk. Ga voor de kerk rechtsaf en je ziet VCRA aan je linkerhand. 

Er zijn een beperkt aantal openbare, betaalde, parkeerplaatsen voor het pand van VCRA. Handig is om je auto te parkeren in parkeergarage "De Vest".